Wat leuk dat u mijn website bezoekt.

Als hobbyfotografe wil ik graag iedereen een kijkje geven in de door mij gemaakte foto’s en foto Art.

Natuurlijk heb ik ook mijn eigen stijl van fotograferen, het liefst zet ik een persoon of dier op de foto zoals deze is ! Dit resulteert vaak in prachtige enthousiaste foto’s, zeker met kinderen of dieren werkt deze manier van fotograferen voor mij het beste. Dus bent u opzoek naar een fotografe die geduldig genoeg is om het juiste moment af te wachten voor het perfecte plaatje? Neem dan contact op.

Mogelijkheden:

 • Fotoshoot op een buiten- of binnen locatie.
 • Op maat gemaakte foto Art.
 • Verkoop van foto Art.

Er is een verschil tussen Low Budget Foto’s en een professionele studio. Het fotograferen is voor mij een uit de hand gelopen hobby. Hier door is mijn werkwijze soms anders en is de vergoeding ook veel lager.

Dit is wat u van mij kan verwachten:

 • Duidelijke afspraken.
 • Vaste prijs afspraak ongeacht de duur van de shoot.
 • Geduld.
 • Ruimschoots de tijd.
 • Humor.
 • Een contract met alle gemaakte afspraken.
 • Foto’s worden digitaal aangeleverd.
 • Foto’s worden basic bewerkt.
 • Foto’s kunnen afgedrukt geleverd worden.
 • Leuke en gezellige fotoshoot.

Kijkt u rustig rond op mijn website en mocht u vragen hebben Ik hoor ik het graag. Neem gerust contact met mij op.

error: Inhoud is beveiligd tegen kopiëren.